Vi, Morten og Kine, bor på et lite småbruk i Ringsaker med vår døtre, hestene våre og for tiden to dansk-svenske gårdshunder. Begge to har stor interesse og lidenskap for dyr, og hest og hund har alltid vært en viktig del av livene våre. 

Morten har vokst opp på kennel og har et langt liv i utstillingsringen bak seg. I barne- og ungdomsårene var "ferien" å reise rundt på hundeutstillinger rundt om i hele Norge. Som voksen tok hesteinteressen mer og mer over, og nesten 20 år har kjøring, ridning, utstilling og oppdrett av danske oldenburgerhester vært vår hovedinteresse.

De siste årene har interessen for utstilling og oppdrett av hund tatt mer og mer over her hos oss. Å få være med å utvikle rasen og hvert enkelt individ til å bli mest mulig rustet til å møte verden er noe vi brenner for. 

Hundene er til stor glede for hele familien; enten de er med på campingtur, joggetur og andre aktiviteter eller den gode vennen på fanget. Vi bor landlig til slik at hundene har god plass til å bevege seg fritt når de ikke er med oss på tur. 

Valpene vokser opp sammen med oss. Vår datter Siléne gjør en god og viktig jobb med sosialiseringen av valpene. Vi gjør vårt beste for at valpene skal få en god start på livet slik at de er best mulig rustet til å reise til sine nye hjem og møte nye utfordringer.