Kull 2019

24. jun, 2019

Valper født 22.06.19

Tre tisper og to hanner. Alle friske og fine og Vesla er en veldig flink og omsorgsfull mor. Vi gleder oss til å følge utviklingen framover.

19. jun, 2019

Valper ventes i slutten av juni

NUCH Russla'vaengas I-gud Demeter "Trym" er parret med Viktoppens Vesla Othilie og vi venter i spenning på den store begivenheten. Trym er en flott hanne med et fantastisk trivelig temperament og et rasetypisk utseende. HD-indeks på kullet er 103. Det er ønskelig at nye hjem har interesse for utstilling. HD-røntgen ved 1-1,5 års aller er en absolutt betingelse. Kun seriøse henvendelser. Se mer informasjon under "kjøpe hund".

3. jul, 2019

Valpene vokser

Valpene er nå 11 dager gamle. Det er fremdeles bare rolig i valpekassen. Aktiviteten består av å spise og sove. Alle legger på seg fint etter sin egen vekstkurve og er friske og fine. Vi gleder oss stort til at de begynner å åpne øynene og vise oss hvem de er.

19. jul, 2019

Valpene er blitt aktive

Valpene fikk øyne 13 dager gamle og kort tid etter begynte aktiviteten å ta seg opp. I går måtte vi sette på en rad til på valpekassen, for nå begynner de første og utforske verden utenfor. Det får de, men ikke på egen hånd. Hver valp bli nå tatt ut en og en for å være med på stua eller i et fang. En hanne er reservert og en tispe blir værende hos oss. Vi håper valpene kommer til eiere som ønsker å delta på noen utstillinger slik at vi får muligheten til å se resultatene av denne flotte kombinasjonen. Både far og morfar er NUCH og konkurrerer og trener både agility, RL og spor.

23. jul, 2019

Boligen er utvidet, aktiviteten øker

Nå er det full rulle i valpekassa! Valpene sover fortsatt mye, men de har begynt å lekesloss seg i mellom og viser nå interesser for ting vi legger i kassa. Så fort det er mennesker i bevegelse i nærheten begynner de å rope på kos. De er nå oppe fra kassa en og en eller to og to. De har fått hilse på de andre hundene og det går kjempebra. Både Lilly og Bea er så omsorgsfulle og flinke med valpene. Vesla tar også det hele med stor ro og er ei veldig flink og trygg mor. Vi har hatt besøk av familie og venner som har fått hilse på valpene slik at de også blir trygge på andre enn oss.

19. aug, 2019

Alle valpene har nå fått nye hjem

Vi beholder en selv inntil videre.

Valpene 5 dager gamle

"Trym" som vi er så heldige å få låne av Kari Helene Ågård. En veldig sjarmerende kar som trenes aktivt i flere grener, blant annet agility, spor og lydighet.

"Vesla". Ei vakker dame, med det vakreste hodet. Hun er trygg på seg selv og mild mot andre hunder og mennesker. Liker å være aktiv og bruke hode og kropp.

16. apr, 2018

Alle valper har fått nye hjem

2. apr, 2018

Valper født 18.03.18

2 tisper og 3 hanner. Ta kontakt på e-post kine_kroken@hotmail.com ved interesse. Se mer informasjon under fanen "kjøpe hund". HD-indeks på kullet: 112

Haritzas Gisa (Lilly)

Far: Amanda's Suverene Severin NO31647/15

Valpene 2 uker gamle

Et populært fang