Vesla og Lilly på telttur sommeren 2017

VIktoppens Blooming Bea

Et blikk som sier alt. "Du mener vel virkelig ikke at jeg ikke får sove i sengen i natt?" Eeeh, neida...

Viktoppens Vesla Othilie

Velkommen til Kennel Viktoppen!

Her kan du lese mer om oss, våre hunder og vårt oppdrett. 

Vi fikk et valpekull 22. juni 2019 etter Viktoppens Vesla Othilie og Russla'vaenga I-gud Demeter. HD-index på kullet er 103

Dersom du er interessert i valp fra oss ønsker vi at dere i første omgang sender oss en e-post og forteller om dere selv, hvordan dere ser for dere at en hund vil passe inn i deres hverdag og gjerne litt om hvorfor dere ønsker akkurat denne rasen. Se egen info under fanen " Å kjøpe hund".

Selv om det er mulig å skrive seg på liste hos oss forbeholder vi oss retten til å velge hvem vi selger valp til, uavhengig av plass på lista. 

Ved levering er valpene registrerte i NKK, vaksinert og har gjennomgått anbefalte markkurer. De leveres med helseattest,teppe med lukt fra mor og søsken og litt fôr. Før valpene leveres ved 8 ukers alder har de gått gjennom en sosialiseringsprosess som innebærer en gradvis tilvenning til livet utenfor valpekassa. Vi legger ned mye arbeid for at valpene skal få det beste utgangspunktet for livet og utvikle seg til trygge og tillitsfulle individer. Krav om HD-røntging av alle valper ved 1-1,5 års alder følger av kontrakten.

For bevare og utvikle våre linjer kan det også bli aktuelt å sette lovende valper ut på fôravtaler.